כרוב ממולא בעוף ודוחן

כרוב / בצל / פלפלים / קשואיים ממולאיים

מצרכים:

1כרוב בינוני

200-300 גרם עוף טחון

חצי כוס דוחן

כחצי כוס ירק קצוץ

1-2 שן שום

1קשוא קטן

1שורש פטרוזיליה

מלח לפי הטעם

רבע כפית כמון

רבע כפית כורכום

1-2 בצל קצוץ ומטוגן

אופן ההכנה:

במים רוטחים חולטים את הכרוב וחותכים את החלק הקשה לו.

טוחנים את הבשר עוף עם הירקות,מטבלים ומוסיפים דוחן וירק קצוץ ובצל מטוגן.ממלאים בתערובת את עלי הכרוב החלוטים.

מסדרים בסיר שטוח את עלי הכרוב הממולאים,מערבבים 2-3 כפות רוטב סויה עם מים ויוצקים על הממולאים.

מרתיחים הכל ביחד .מנמיחים את האש ומבשלים עוד כחצי שעה על אש נמוכה.

שתפו מתכון:

מתכונים נוספים

סייטן גולמי

מצרכים: 1 ק"ג קמח מלא כחצי ליטר מים 2 חתיכות אצת קומבו 2-3 פטריות שיטאקי כפית מלח ים 3-4 ליטר מים אופן ההכנה: שמים בקערה

קרא עוד »
סלט ירוק
מתכונים

סלט ירוק

רכיבים :  1 צרור פטרוזיליה 1 צרור קוסברה 1 צרור שמיר 1 צרור בזיליקום 1 צרור נענע (בקיץ) 1 צרור בצל ירוק כחצי כוס חמוציות

קרא עוד »
קציצות ירקות
מתכונים

קציצות ירקות

מצרכים: 2 גזרים 1 שומר 1 שורש פטרוזיליה 1 ענף סלרי 2-3 קשואים 1 בטטה\דלורית קטנה 4-5  כפות בצל קצוץ ומטוגן מלח לפי הטעם חצי

קרא עוד »
תבשיל עדשים כתומות
מתכונים

תבשיל עדשים כתומות

מצרכים: 2כוסות עדשים כתומות 4כוסות מים חופן וואקמה מושרה 20-30 ס"מ קרישה קצוצה חצי כוס גזר מגורד 1שורש פטרוזיליה מגורד 1 או חצי שורש סלרי

קרא עוד »