מצרכים:
1כרוב בינוני
200-300 גרם עוף טחון
חצי כוס דוחן
כחצי כוס ירק קצוץ
1-2 שן שום
1קשוא קטן
1שורש פטרוזיליה
מלח לפי הטעם
רבע כפית כמון
רבע כפית כורכום
1-2 בצל קצוץ ומטוגן
אופן ההכנה:
במים רוטחים חולטים את הכרוב וחותכים את החלק הקשה לו.
טוחנים את הבשר עוף עם הירקות,מטבלים ומוסיפים דוחן וירק קצוץ ובצל מטוגן.ממלאים בתערובת את עלי הכרוב החלוטים.
מסדרים בסיר שטוח את עלי הכרוב הממולאים,מערבבים 2-3 כפות רוטב סויה עם מים ויוצקים על הממולאים.
מרתיחים הכל ביחד .מנמיחים את האש ומבשלים עוד כחצי שעה על אש נמוכה.





