קצת עליי

שמי סיגל תבור ואני בעלת קייטרינג מקרוביוטי יחודי המציע תפריט בהתאמה אישית בהתאם למצבו הבריאותי של המטופל. מרקים, קציצות ותבשילי טופו, סייטן, כוסמת, דוחן, קינואה, אזוקי, טמפה
ועוד – בהכנה ובישול ביתי. התפריט כולו מבוסס על על דגנים מלאים, קטניות, ירקות ואצות ים. מותאם לצרכי הלקוח, ומצבו הרפואי (סיוע לחולי סרטן, בעיות במערכת העיכול, צליאק, סכרת, לחץ דם ועוד).

בנוסף, מלמדת ומרצה בסדנאות וקורסים במקרוביוטיקה ומנחה סדנאות בישול בקבוצות קטנות.

לאורך השנים למדתי את תחום התזונה המקרוביוטית במסגרות שונות ומזוויות שונות כגון הכשרה אצל ד”ר מירה ניאזוב, מחברת הספר “סוד הריפוי בתזונה על פי חכמת הדורות”, מכון וינגייט, אסתר אלעזר מחברת הספר “פרקים במקרוביוטיקה”, טובה מצליח ז”ל, בני הזוג רייס וכמובן למידה עצמית מתמשכת מתוך אהבה רבה לשיטה ואמונה ביעילותה.
עובדת מעל 25 שנה בצמוד לד”ר מירה ניאזוב , חברת סגל בקורס תזונה מקרוביוטית שבהנחייתה, ושולחת מכאן את תודתי הרבה על שהראתה לי את הדרך למקרוביוטיקה.
בעלת ניסיון עשיר בבישול עבור מטופלים ועבודה משותפת עם מטפלים במתן ליווי ותמיכה תזונתית למטופלים במצבים רפואיים שונים (סיוע לחולי סרטן, בעיות במערכת העיכול, סכרת, לחץ דם ועוד).

מאמינה כי יש לשאוף לתזונה “מתאימה” כי לא כל מזון בריא הוא בהכרח מתאים לכם. לימדו את האנרגיה שכל מזון מביא עמו ובשלו בתבונה מתוך הכרה והבנה של מצבכם הבריאותי ולא פחות חשוב – אל תפחדו להיכנס למטבח -בישול הוא תהליך לימודי והדרגתי בו הכל מתבסס על ניסוי וטעימה ואני כאן כדי ללוות אתכם בדרך.

רק בריאות, 

שלכם,

סיגל

סיגל תבור

תפריט נגישות