מצרכים:
3-4 בצלים קצוצים לקוביות קטנות
3-4 פטריות שיטאקי או שמפיניון
כ-10 ס"מ קומבו חתוך דק
מלח ים לפי הטעם
1/2 כפית אגוז מוסקט מגורד
3-4 גרגרי פלפל אנגלי
2-3 כפות קמח כוסמין מלא
כ-3 ליטר מים
1/2 שורש סלרי מגורד
1 גזר בינוני מגורד
3-4 כפות שמן שומשום(לא קלוי)
אופן ההכנה:
מטגנים בצל קצוץ עד שמתרכך. מערבבים קמח כוסמין עם חצי ליטר מים ויוצקים על הבצל שהתרכך בינתיים. מוסיפים את הפטריות החתוכות ,מלח ,תבלינים , קומבו והירקות המגורדים .מוסיפים את יתרת המים ומבשלים את המרק עוד כחצי שעה עד שהבצל רך מאוד.
אפשרי לטגן קוביות טופו קטנות ולהוסיף למרק בהגשה.
בתיאבון!!!!




