מצרכים:
3כוסות קמח שבולת שועל
1ביצה
2כפות שטוחות טחינה גולמית
חצי כפית מלח
חצי כפית קינמון
חצי כפית ג'ינג'ר
כ1-1.5 כוסות מים
1 כוס שקדים גרוסים גס
1-2 בטטות
1דלורית
2-3 כפות קמח טפיוקה \ קוזו
אופן ההכנה:
להכניס לקערה :קמח שיבולת שועל,טחינה,ביצה,חצי כמות קינמון וג'ינג'ר ,מלח,מים ,חצי כמות שקדים.ללוש בצק רך ,לשמן תבנית ולשטח את הבצק על התבנית.לאפות כחצי שעה ב150 מעלות.
בינתיים לאדות את הדלורית עם בטטה בסיר אידוי עד שהירקות רכים מאוד.למעוך לפירה ןלקרר.לפירה הירקות הקר להוסיף את התבלינים הנותרים(קינמון וג'ינג'ר ) ,שברי שקדים,קוזו \אבקת טפיוקה.את המילוי הכתום למרוח בשיכבה עבה על בסיס העוגה.לאפות שוב ב150 מעלות כ30 דקות.





