מצרכים:
20-30 עלי חובזה
200-300 גרם עוף טחון
חצי כוס דוחן
כ-חצי כוס ירק קצוץ
1-2 שן שום
1 קשוא קטן
1 שורש פטרוזיליה
מלח לפי הטעם
1/4 כפית כמון
1/4 כפית כורכום
1-2 בצל קצוץ ומטוגן
אופן ההכנה:
חולטים את עלי החובזה במים רותחים.
טוחנים את בשר העוף עם הירקות, מתבלים ומוסיפים דוחן, ירק קצוץ ובצל מטוגן. ממלאים בתערובת את עלי חובזה החלוטים.
מסדרים בסיר שטוח את עלי החובזה הממולאים,מערבבים 2-3 כפות רוטב סויה עם מים ויוצקים על הממולאים.
מרתיחים הכל ביחד .מנמיכים את האש ומבשלים עוד כחצי שעה על אש נמוכה.





