מצרכים:
כ-200 גרם סייטן קצוץ לקוביות בינוניות
2-3 בצלים בינוניים קצוצים דק
5-6 גזרים חתוכים לגפרורים
1 חבוש גדול חתוך לרבעים (רצוי להוריד את החלק הקשה ליד הגרעינים)
3 כוסות אורז מלא
כ-5 כוסות מים
כפית זרעי כמון
מלח לפי הטעם
5-6 כפות שמן שומשום
לתיבול של הסייטן: רבע כפית אבקת כמון ,רבע כפית כורכום,כף רוטב סויה תמרי.
אופן ההכנה:
מתבלים את הסייטן, מחממים שמן בסיר ומטגנים סייטן מתובל עם בצל (כ10 דקות). מסדרים מעל סייטן המטוגן חבושים, מעל החבושים גזר ומעל הגזר שכבה של אורז. מתבלים במלח ים וזרעי כמון ( אפשרי להוסיף גם 1ראש שום בתוך השכבה של האורז). מוסיפים מים, מרתיחים את התבשיל, מנמיכים את האש ומבשלים על אש קטנה עד גמר הנוזלים בסיר. (רצוי לא לערבב)
בגמר הבישול מסדרים בצלחת שכבה של אורז ,מעליה שכבה של גזר עם חבושים וסייטן.




