מצרכים:
2 גזרים
1 שומר
1 שורש פטרוזיליה
1 ענף סלרי
2-3 קשואים
1 בטטה\דלורית קטנה
4-5 כפות בצל קצוץ ומטוגן
מלח לפי הטעם
חצי כוס ירק קצוץ(שמיר\פטרוזיליה\קוסברה)
3-4 כפות קמח שיבולת שועל
2 כפות קמח חומוס
2-3 ביצים
אופן ההכנה:
לאדות בסיר אידוי את כל הירקות למעט קשואים ובטטה\דלורית.
טוחנים במטחנת בשר (חורים הכי גדולים) את כל הירקות טריים והמאודים.את התערובת של הירקות הטחונים סוחטים בעזרת חיתול כותנה.מוסיפים לתערובת ירקות (לאחר הסחיטה) ביצים,מלח ,ירק קצוץ,בצל מטוגן וקמחים.מערבבים הכל ביחד ויוצרים קציצות.מחממים תנוק ל150-180 מעלות ואופים כ45 דקות.





