מצרכים:
1כוס כוסמת קלויה
1כוס גריסי פנינה
2פטריות שיטאקי
1בצל בינוני \ כרישה קצוצים דק
1גזר קצוץ לגפרורים
רבע כפית כמון\ כורכום
מלח לפי הטעם
כ3 כוסות מים
כפית אצות ים הישיקי מושרה
2כפות שמן שומשום \ שמן זרעי ענבים
אופן ההכנה:
לטגן בצל \כרישה כ2 דקות. להוסיף גזר ,פטריות שיטאקי קצוצות ,גריסי פנינה ,כוסמת ,תבלינים,אצות עם הישיקי ומים.
להרתיח את התבשיל, להנמיך אש ולבשל עם מכסה סגור עד גמר הנוזלים בסיר (כ30-40 דקות).






