מצרכים:
2כוסות עדשים כתומות
4כוסות מים
חופן וואקמה מושרה
20-30 ס"מ קרישה קצוצה
חצי כוס גזר מגורד
1שורש פטרוזיליה מגורד
1 או חצי שורש סלרי מגורד
2-3כפות שמן זית
חצי כוס ירק קצוץ
רבע כפית כמון
רבע כפית כורכום
מלח לפי הטעם
אופן ההכנה:
מבשלים כ10 דקות עדשים עם וואקמה.מוסיפים שער הירקות ,תבלינים ושמן.ומבשלים הכל ביחד כ20-30 דקות.אם יש צורך מוסיפים עוד מעט מים.בסוף הבישול מערבבים לתוך התבשיל ירק קצוץ וסוגרים אש.התבשיל מתקבל במרקם של פירה






