מצרכים:
2 כוסות שעועית שחורה מושרת לילה
4-5 כוסות מים
כ-10 ס"מ קומבו מושרה חתוך דק
מלח לפי הטעם
1/4 כפית כמון
1/4 כפית כורכום
1/4 כפית ג'ינג'ר יבש
1 בצל בינוני קצוץ ומטוגן
1 שורש פטרוזיליה \סלרי חתוך לקוביות
1 כוס קוביות דלורית\בטטה
1 ענף סלרי קצוץ
אופן ההכנה:
מסננים את השעועית השחורה ממי ההשריה ומוסיפים מים חדשים וקומבו. מבשלים כשעה. כאשר השעועית מתרככת מוסיפים מלח, ירקות ,בצל מטוגן ,תבלינים. אם יש צורך מוסיפים עוד מים.
מבשלים עוד כ- 40 דקות עם הירקות.
מפזרים ירק קצוץ בהגשה .
ניתן להוסיף ירקות אחרים לתבשיל. בחורף כדאי שיהיו שורשים בתבשיל.






