מצרכים:
2 כוסות כוסמת קלויה
3 כוסות מים
כ-10 ס”מ קומבו מושרה וחתוך דק
1 גזר בינוני
1 ענף סלרי
כ-30 ס”מ קרישה
1 קולרבי קטן
1 שומר קטן
מלח ים לפי הטעם
1/4 כפית כמון
1/4 כפית כורכום
2 כפות שמן זרעי ענבים/שמן שומשום
אופן ההכנה:
מטגנים קרישה קצוצה כ3-4 דקות. בינתיים חותכים לגפרורים את יתר הירקות. מוסיפים את הכוסמת, קומבו מושרה וקצוץ והירקות לסיר. מטבלים, מוסיפים מים.
מבאים לרתיחה את התבשיל. מנמיכים את האש ומבשלים על אש נמוכה עד גמר הנוזלים בסיר (בערך כ30 דקות) .
טיפ: כדאי להשתמש ב3-4 סוגי הירקות בתבשיל. בחירת הירקות תלויה בעונה .
בתיאבון!!!