תבשיל כוסמת

תבשיל כוסמת עם גריסים ושיטאקי

מצרכים:

2 כוסות כוסמת קלויה

3 כוסות מים

כ-10 ס”מ קומבו מושרה וחתוך דק

1 גזר בינוני

1 ענף סלרי

כ-30 ס”מ קרישה

1 קולרבי קטן

1 שומר קטן

מלח ים לפי הטעם

1/4 כפית כמון

1/4 כפית כורכום

2 כפות שמן זרעי ענבים/שמן שומשום

אופן ההכנה:

מטגנים  קרישה קצוצה כ3-4 דקות. בינתיים חותכים לגפרורים את  יתר הירקות. מוסיפים את הכוסמת, קומבו מושרה וקצוץ והירקות לסיר. מטבלים, מוסיפים מים.

מבאים לרתיחה את התבשיל. מנמיכים את האש ומבשלים  על אש נמוכה עד גמר הנוזלים בסיר (בערך כ30 דקות) .

טיפ: כדאי להשתמש ב3-4 סוגי הירקות בתבשיל. בחירת הירקות תלויה בעונה .

בתיאבון!!!

שתפו מתכון:

מתכונים נוספים

סייטן גולמי

מצרכים: 1 ק”ג קמח מלא כחצי ליטר מים 2 חתיכות אצת קומבו 2-3 פטריות שיטאקי כפית מלח ים 3-4 ליטר מים אופן ההכנה: שמים בקערה

קרא עוד »
סלט ירוק
מתכונים

סלט ירוק

רכיבים :  1 צרור פטרוזיליה 1 צרור קוסברה 1 צרור שמיר 1 צרור בזיליקום 1 צרור נענע (בקיץ) 1 צרור בצל ירוק כחצי כוס חמוציות

קרא עוד »
קציצות ירקות
מתכונים

קציצות ירקות

מצרכים: 2 גזרים 1 שומר 1 שורש פטרוזיליה 1 ענף סלרי 2-3 קשואים 1 בטטה\דלורית קטנה 4-5  כפות בצל קצוץ ומטוגן מלח לפי הטעם חצי

קרא עוד »
תבשיל עדשים כתומות
מתכונים

תבשיל עדשים כתומות

מצרכים: 2כוסות עדשים כתומות 4כוסות מים חופן וואקמה מושרה 20-30 ס”מ קרישה קצוצה חצי כוס גזר מגורד 1שורש פטרוזיליה מגורד 1 או חצי שורש סלרי

קרא עוד »

תפריט נגישות