מצרכים:
דפי אורז (ניתן לקנות בסופר או חנות טבע)
כרוב קצוץ
1-2 גזר מגורד
1-2 ענפים של סלרי קצוץ
כ – 30 ס"מ קרישה קצוצה
חופן הישיקי מושרה
מלח ים לפי הטעם
3-4 כפות שמן שומשום
1/4 כפית כמון
1/4 כפית כורכום
אופן ההכנה:
מחממים ווק או סיר שטוח גדול ומטגנים קרישה קצוצה כ – 5 דקות. מוסיפים את שאר הירקות(כרוב ,גזר,סלרי ,הישיקי מושרה).
מבשלים הכל בלהבה גדולה כדי שהירקות יתבשלו מהר ולא יגירו נוזלים. מתבלים ומערבבים מדי פעם. זמן הבישול קצר כ – 15-20 דקות.
טובלים עלה של אורז במים קרים ל – 5 שניות ומוצאים. תוך דקה בערך עלה האורז מתרכך. ממלאי בירקות מקוררים .





