תבשיל אזוקי

מצרכים:

2כוסות שעועית אזוקי (להשרות את השעועית במשך 5-6 שעות)

5-6 ס"מ אצת קומבו

רבע כפית אבקת  ג'נג'ר יבש

רבע כפית כמון

רבע כפית כורכום

מלח ים

1שורש פטרוזיליה

בערך כוס קוביות דלורית או דלעת

1ענף סלרי קצוץ

הירקות צריכים להיות ביחס של 30% מהתבשיל

כ5 כוסות מים

אופן ההכנה:

מבשלים אזוקי עם קומבו כ40 דקות עד שאזוקי כמעט מוכן.

מוסיפים ירקות חתוכים לקוביות ,תבלינים ומלח.ממשיכים לבשל עוכ30 דקות.כאשר הירקות רכים  סוגרים אש מוסיפים ירק קצוץ( שמיר \פטרוזיליה\ קוסברה)

שתפו מתכון:

מתכונים נוספים

סייטן גולמי

מצרכים: 1 ק"ג קמח מלא כחצי ליטר מים 2 חתיכות אצת קומבו 2-3 פטריות שיטאקי כפית מלח ים 3-4 ליטר מים אופן ההכנה: שמים בקערה

קרא עוד »
סלט ירוק
מתכונים

סלט ירוק

רכיבים :  1 צרור פטרוזיליה 1 צרור קוסברה 1 צרור שמיר 1 צרור בזיליקום 1 צרור נענע (בקיץ) 1 צרור בצל ירוק כחצי כוס חמוציות

קרא עוד »
קציצות ירקות
מתכונים

קציצות ירקות

מצרכים: 2 גזרים 1 שומר 1 שורש פטרוזיליה 1 ענף סלרי 2-3 קשואים 1 בטטה\דלורית קטנה 4-5  כפות בצל קצוץ ומטוגן מלח לפי הטעם חצי

קרא עוד »
תבשיל עדשים כתומות
מתכונים

תבשיל עדשים כתומות

מצרכים: 2כוסות עדשים כתומות 4כוסות מים חופן וואקמה מושרה 20-30 ס"מ קרישה קצוצה חצי כוס גזר מגורד 1שורש פטרוזיליה מגורד 1 או חצי שורש סלרי

קרא עוד »