מצרכים:
2כוסות שעועית אזוקי (להשרות את השעועית במשך 5-6 שעות)
5-6 ס"מ אצת קומבו
רבע כפית אבקת ג'נג'ר יבש
רבע כפית כמון
רבע כפית כורכום
מלח ים
1שורש פטרוזיליה
בערך כוס קוביות דלורית או דלעת
1ענף סלרי קצוץ
הירקות צריכים להיות ביחס של 30% מהתבשיל
כ5 כוסות מים
אופן ההכנה:
מבשלים אזוקי עם קומבו כ40 דקות עד שאזוקי כמעט מוכן.
מוסיפים ירקות חתוכים לקוביות ,תבלינים ומלח.ממשיכים לבשל עוכ30 דקות.כאשר הירקות רכים סוגרים אש מוסיפים ירק קצוץ( שמיר \פטרוזיליה\ קוסברה)




