מצרכים:
2 כוסות אפונה יבשה
4 כוסות מים
כ-10 ס"מ קומבו מושרה וחתוך דק
1/2 כוס קוביות גזר
1/2 כוס קוביות שורש סלרי
1 ענף סלרי
1/2 כוס קוביות שומר
1/2 כוס בצל מטוגן
1/4 כפית כמון
1/4 כפית כורכום
כפית אבקת ג'ינג'ר
מלח לפי הטעם
אופן ההכנה:
מבשלים את האפונה עם קומבו ומים במשך כ-40 דקות כאשר אפונה רכה ,מוסיפים ירקות, מלח, תבלינים ובצל מטוגן ומבשלים עוד כ-20 דקות. אם יש צורך, מוסיפים עוד מים. בסוף הבישול מפזרים על התבשיל ירק קצוץ לקישוט.
בתיאבון!!!





