תבשיל אפונה

תבשיל אפונה

מצרכים:

2 כוסות אפונה יבשה

4 כוסות מים

כ-10 ס"מ קומבו מושרה וחתוך דק

1/2 כוס קוביות גזר

1/2 כוס קוביות שורש סלרי

1 ענף סלרי

1/2  כוס קוביות שומר

1/2 כוס בצל מטוגן

1/4 כפית כמון

1/4 כפית כורכום

כפית אבקת  ג'ינג'ר

מלח לפי הטעם

אופן ההכנה:

מבשלים את האפונה עם קומבו ומים במשך כ-40 דקות כאשר אפונה רכה ,מוסיפים ירקות, מלח, תבלינים ובצל מטוגן ומבשלים עוד כ-20 דקות. אם יש צורך, מוסיפים עוד מים. בסוף הבישול מפזרים על התבשיל ירק קצוץ לקישוט.

בתיאבון!!!

שתפו מתכון:

מתכונים נוספים

סייטן גולמי

מצרכים: 1 ק"ג קמח מלא כחצי ליטר מים 2 חתיכות אצת קומבו 2-3 פטריות שיטאקי כפית מלח ים 3-4 ליטר מים אופן ההכנה: שמים בקערה

קרא עוד »
סלט ירוק
מתכונים

סלט ירוק

רכיבים :  1 צרור פטרוזיליה 1 צרור קוסברה 1 צרור שמיר 1 צרור בזיליקום 1 צרור נענע (בקיץ) 1 צרור בצל ירוק כחצי כוס חמוציות

קרא עוד »
קציצות ירקות
מתכונים

קציצות ירקות

מצרכים: 2 גזרים 1 שומר 1 שורש פטרוזיליה 1 ענף סלרי 2-3 קשואים 1 בטטה\דלורית קטנה 4-5  כפות בצל קצוץ ומטוגן מלח לפי הטעם חצי

קרא עוד »
תבשיל עדשים כתומות
מתכונים

תבשיל עדשים כתומות

מצרכים: 2כוסות עדשים כתומות 4כוסות מים חופן וואקמה מושרה 20-30 ס"מ קרישה קצוצה חצי כוס גזר מגורד 1שורש פטרוזיליה מגורד 1 או חצי שורש סלרי

קרא עוד »