מצרכים:
מגוון ירקות עונה: גזר, שורשים, דייקון, לפת, קולרבי, דלורית, בטטה ברוקולי ועוד.
סיר אדוי
רוטב לטיבול ירקות:
2-3 כפות שמן זית
2-3 כפות רוטב סויה תמרי
2-3 כפות מיץ לימון
2 כפות רכז תפוחים ללא סוכר
אופן ההכנה:
מאדים את הירקות שלמים, רצוי כל סוג של ירקות בנפרד(מאחר וזמן האידוי שונה מירק לירק).
פורסים את הירקות המאודים ,מסדרים יפה בצלחת. מערבבים את כל החומרים של הרוטב לתערובת אחידה ויוצקים על הירקות בהגשה.
בתיאבון!!!!